Adelina Boie sau Sophie Mama si-a luat inima in dintii si a decis sa faca ceea ce si a dorit din totdeauna: design vestimentar . E posibil sa fi auzit si de Adelina de la Burlacul ( that’ s still me ). Cea care a castigat competitia si “l-a parasit pe Burlac pentru Catalin Botezatu ” bla bla bla …hai sa nu credem tot ce vedem la televizor :-)))))) Real in acest “reality show “a fost faptul ca mi-am gasit jumatatea 🙂 : un paparazzo care ma urmarea intre filmari pe nume , ALEX . Dragoste la prima vedere . La primele cuvinte . La primul sarut . Azi avem o minune de fiu , Dominic !
In august 2014 am decis sa ma apuc serios de pasiunea mea. Am parasit Bucurestiul si mi-am deschis propriul atelier in Baia Mare , ACASA . Am aplicat metoda : smart shopping . Majoritatea tinutelor sunt realizate din cel putin 2 piese. Partea de sus a tinutei de cele mai multe ori este tip body sau corset. Astfel ii ofer clientei posibilitatea sa poarte produsele si separat in alte combinatii vestimentare.

Facebook-ul mi-a fost cel mai mare ajutor. La inceput am vandut mai mult in tara , apoi incet , incet in toata lumea. Femei din toata Europa, din America si din Emiratele Arabe au comandat tinute Sophie . In octombrie 2016 am inceput sa colaborez si cu L’atelier du Luxe (Galeriile Lafayette din Dubai Mall)

Sa cumpar fara sa probez?

Foarte des sunt intrebata cum reusesc sa fac haine fara probe . Nu e chiar simplu insa, atunci cand faci cu sufletul totul, se poate. Vorbesc personal cu toate clientele ,oferindu-le consultanta in alegerea modelului si apoi le trimit poze explicite cu modul in care isi pot lua singure masurile necesare pentru realizarea tinutei. Datorita faptului ca rochiile se realizeaza pe comanda dupa masurile clientei , plata se face in avans .